Mode

#2 tips voor vaderdag

Het lijkt nog even ver weg maar voor je het weet is het zo ver, Vaderdag! Maar wat geef je nou je vader, die man die alles al heeft. Natuurlijk hij lust een biertje maar om nou weer een Belgisch bierpakket te geven. In deze blog geven wij enkele tips en hopen we dat je anders gaat denken. Denk bijvoorbeeld eens na over het bezoeken van een bierbrouwerij in plaats van het geven van een bierpakket. Daarnaast hoeft het niet altijd een cadeau te zijn dat een rib uit je lijf kost. Het gaat om het gebaar!

Geef een belevenis cadeau

Laten we eerlijk zijn, de meeste vaders hebben het goed voor elkaar. Hebben ze iets echt nodig of willen ze iets echt hebben dan kopen ze het. Je vader werkt hard en verdiend zijn eigen geld. Het meest waardevolle cadeau is daarom het leuk invullen van zijn vrije tijd. Geef je vader een belevenis cadeau. Zorg dat hij een echt kan genieten en geef hem een restaurant cadeaukaart. Zou je vader zelf nooit naar een Welness resort gaan maar denk jij dat je vader dit kan gebruiken, geef het hem cadeau!

Geef een stoer horloge

Bekende merkhorloges, wedstrijd kaartjes voor een voetbalwedstrijd in het buitenland, uit eten in een sterren restaurant. We waarderen onze vaders enorm en willen dat graag laten zien door het geven van een waardevol cadeau. Toch hoeft een waardevol cadeau niet te betekenen dat een cadeau ook erg duur is. Geef eens in plaats van dat dure horloge een horloge dat perfect bij je vader past. Online zijn er momenteel enorm veel webshops actief in de horloge markt. Of geef je vader een kaart die hij kan inwisselen voor een avondje bier drinken en voetbal kijken bij jou thuis op de bank. Het gaat om het gebaar en het gebaar is waar het om gaat!