Article Title: Hoe zorg je dat je perfect gekleed bent op jouw trouwdag?

trouwkostuum

Omdat een trouwkostuum in 2021 meer gedurfd is dan ooit, kunnen we niet wachten om de mode-make-over te zien. Maak je klaar voor kleuren seringen, zilver, goud en meer. Bruidegomkleding in 2021 kantelt nu ten gunste van gedurfde, gedurfde, heldere kleuren die eerder ondoorgrondelijk leken. Je kunt donkerder marineblauw, lichtblauw, rood, oranje en rijker bordeauxrood verwachten bij een trouwkostuum en minder vaak ook groen en mintgroen. Voor mannen die zich klassiek zwart en grijs voelden, lieten ze zich nooit uitdrukken, het palet is nu behoorlijk divers. Hier volgen tips voor de mooiste trouwkostuums voor heren.

trouwkostuum

Moeiteloos is de sleutel

Net zoals bruiloften in veel opzichten eenvoudiger en praktischer worden, verandert de stijl van de bruidegom in 2021 met de tijd. De mooiste trouwkostuums voor heren kunnen nu indien nodig worden gebruikt als werk- en formele kleding, zolang u zich houdt aan klassieke modellen die je flatteren. Als je het design van de bruid niet wilt overheersen, kun je kiezen voor een goed gemaakt marineblauw, grijs of zwart pak dat je ook kunt gebruiken voor kantoorkleding. Vergeet niet om de look te verfraaien met een felgekleurd overhemd of een overhemd met een patroon, een vlinderdas, funky sokken en wat reversbloemen. De snitten zijn voornamelijk klassiek in termen van trends, maar er is een neiging dat pakken zo mogelijk dicht op het lichaam worden afgestemd om een ​​slanker, langer uiterlijk te geven. Het kan worden aangepast voor zwaardere grooms die misschien niet de aandacht willen vestigen op de verkeerde delen van hun lichaam. Kleine details zoals een Franse plooi en donkere kleuren in een pak kunnen het uiterlijk ook verminderen. Bovendien ziet elke man er goed uit wanneer de focus op de schouderbladen wordt gelegd voor een algeheel mannelijke, aangename uitstraling.

Vergeet niet om accessoires te gebruiken

Manchetknopen zijn een andere leuke manier om een ​​klassiek pak in een neutrale kleur op te fleuren, omdat je zo helder en glanzend kunt gaan als je wilt. Je kunt ze ook gebruiken als een symbool van iets dat veel voor je betekent, veel bedrijven maken aanpasbare manchetknopen. Bretels voor bruidegoms en bruidsjonkers kunnen ongelooflijk aantrekkelijk zijn (en zijn niet alleen voor opa’s). Bovendien kun je een sjaal omdoen om de totale look in een oogwenk te veranderen. Vergeet sokken niet, onthoud dat ze meestal zichtbaar zijn en een vaak over het hoofd geziene gelegenheid voor zelfexpressie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *