bruidsmode deurne
Mode

Dé bruidsmode trends van 2020/2021

Net zoals in modeland, zijn er in bruidsmodeland ook diverse trends. Natuurlijk moet je altijd gaan voor bruidsmode waar jij je goed in voelt – dus niet per se voor trends-, maar de trends beïnvloeden wel wat je terugvindt in de bruidsmodezaken. Bijvoorbeeld bij deze winkel voor bruidsmode nabij Deurne. Benieuwd wat je dit trouwseizoen voornamelijk terug ziet in de winkels? Lees dan verder!

Extra diepe v-hals

We zagen deze trouwjurken eerder al veel terug op diverse trouwerijen, maar ook dit jaar blijft deze trend overeind: de extra diepe V-hals. Dit jaar misschien nog wel dieper dan vorig jaar, en dus extra sexy. Maar deze halslijn zorgt niet alleen voor een sexy look. Je lijkt ook langer in een trouwjurk met V-hals én het flatteert je bovenlichaam.

Bohemian trouwjurken

Al jaren is de bohemian stijl de droom van vele vrouwen die gaan trouwen. Luchtig, elegant en romantisch. Vaak gecombineerd met mooie bloemen of kant. Ook dit jaar weer een grote trend, waarbij de jurken steeds comfortabeler worden.

Off-shoulder

Waar off-shoulder in winkels als Zara en H&M weer helemaal terug is, is dit ook het geval in bruidsmodeland. Handig, want de off-shoulder jurk kan in elk trouwseizoen gedragen worden. De nadruk ligt hierbij dus op de schouders, waardoor je een niet te blote, maar ook niet te bedekte trouwjurk hebt.

Dunne bandjes

Trouwjurken met dunne bandjes (spaghetti bandjes) zijn ook weer terug van weggeweest! Deze trend zagen we al in de jaren ‘90. Lieflijk, maar ook sexy. Vaak gecombineerd met een nauwsluitende rok. Helemaal on trend!

Lange mouwen

Dat strapless een wat minder grote trend wordt, blijkt uit het feit dat we in dit rijtje al spraken over off-shoulder en trouwjurken met dunne bandjes. Hier voegen we nu de trouwjurken met lange mouwen aan toe. Vaak gekozen in de wat minder warme seizoenen, maar ook heel romantisch qua look wanneer je in de zomer trouwt. Houd je van minder bloot? Wil je een elegante, luxueuze jurk? Dan is een trouwjurk met mouwen echt iets voor jou.

Van welke trend gaat jouw bruidshart sneller kloppen? Laat het ons weten!