Bruidsmode Amsterdam
Mode

De leukste manieren om inspiratie op te doen voor jouw trouwjurk

Hoera, jullie gaan trouwen! Kun je niet wachten om jouw trouwjurk uit te zoeken? Misschien is het nog wat vroeg om al een passessie te boeken, maar inspiratie opdoen kan altijd! Daarom lees je hieronder hoe je het beste inspiratie op kunt doen voor jouw toekomstige droomjurk!

De bruidsmodezaak

Weet je al naar welke bruidsmodezaak je wilt gaan? Dan kun je alvast inspiratie opdoen door op de website van de desbetreffende zaak te gaan. Daar krijg je vaak al een klein (of soms zelfs volledig) voorproefje van de collectie en merken die zij voeren in de winkel. Tip: volg de bruidsmodezaken ook op social media als je hier gebruik van maakt. Hier word je vaak op de hoogte gehouden van nieuwtjes en tips uit bruidsmode land. Perfect om alvast een beetje een beeld te krijgen. Maar: wees je ervan bewust dat het ook goed is om naar andere jurken te kijken dan wat je van tevoren in gedachten hebt. Soms past dit uiteindelijk nog mooier bij jou dan je dacht. Hier zullen de medewerkers van de bruidsmodezaak jou bij helpen.

Zoek je nog een leuke winkel voor bruidsmode nabij Amsterdam? Wij raden New Styling Bruidsmodeaan!

Pinterest

Menige bruiloft plannen beginnen op Pinterest. Hier kun je borden aanmaken en afbeeldingen die jou aanspreken opslaan, zodat je alle ideeën op een plek hebt. Maak een bord aan voor bruidsmode en ga op zoek naar de afbeeldingen van trouwjurken die jou aanspreken. Dit kun je ook mooi meenemen tijdens jouw passessie, om te laten zien naar welke stijl jouw voorkeur uitgaat.

Bruidstijdschriften

Wellicht wat ouderwets, maar hoe leuk is het om bruidstijdschriften door te bladeren op zoek naar dé jurk? Misschien heeft jouw moeder op deze manier ook haar droomjurk gevonden. Hoe leuk is het als jullie dan nu samen door zo’n tijdschrift kunnen bladeren?

Bruidsbeurzen

Last but not least: bezoek eens een bruidsbeurs! In deze coronatijd wat lastiger, maar over het algemeen zijn er diverse bruidsbeurzen die je kunt bezoeken. Hier vindt je vaak meerdere aanbieders die iets te maken hebben met bruiloften. Van taartenmakers tot feestlocaties en van fotografen tot reisbureaus voor de huwelijksreis. En natuurlijk: bruidsmode winkels. Een leuk dagje uit, waarbij je meteen heel veel inspiratie op kan doen!