DE werkschoenen

DE werkschoenen is een fabrikant die gespecialiseerd is in het maken van werkschoenen met bijvoorbeeld stalen neuzen. De werkschoenen zijn tegenwoordig essentieel voor werkgevers om aan te schaffen omdat het voor de veiligheid van de werknemers is. de werkschoenen voorkomen ontzettend ongelukken op de werkvloer en behouden daarom de kwaliteit van de werknemers. Met de stalen neuzen kan er niks meer met je voeten gebeuren. Voorheen waren er veel ongelukken omdat er zwaardere elementen op je voeten vallen, of erger nog, er werd niet goed opgelet en voor dat je het wist zat je met je voet onder een auto. Het klinkt allemaal niet heel normaal voor vele mensen maar in beroepen zoals de bouw gebeuren er helaas nog veelal ongelukken die je liever niet zelf wilt ervaren. De schoenen kunnen je natuurlijk niet overal voor beschermen, maar op het gebied van je voeten kan je je zorgen weg laten. 

Werkschoenen in verschillende veiligheidsklassen

DE werkschoenen moeten voldoen aan bepaalde eisen om tot veilig bestempeld te worden en dit gaat doormiddel van meerdere klassementen. Deze klassementen worden aangeduid in 3 niveau’s. S1: Antistatische werkschoenen neemt energie op in de hiel. S2: werkschoenen met stalen neus, speciaal geschikt voor natte werkomstandigheden. S3: werkschoenen met stalen neus en stalen tussenzool, bijzonder geschikt voor natte werkomstandigheden. 

Vanuit deze 3 levels kan je kijken welke schoenen geschikt zijn voor jou. De aanschaf hangt dus grotendeels af van je beroep of intentie waarvoor je de schoenen wilt gebruiken. Het kan nooit kwaad om de veiligste schoenen te kiezen ook al heb je deze niet perse nodig voor je beroep. Het is veiliger maar er zit wel een prijs verschil tussen S1 en S3. Dit komt natuurlijk door de meerdere elementen die in de schoenen zitten voor een betere veiligheid. Het is zeker een investering voor jezelf of voor je bedrijf om voor S3 te kiezen, zo weet je zeker dat je veilig aan het werk kan. De modellen zijn er voor vrouwen en mannen. De schoenen zijn steeds dunner ontwikkeld en zitten strakker aan je voeten. Kijk snel op www.de-werkschoenen.nl voor meer informatie.