Dit moet je dragen tijdens je eerste date!

Heb je een date gepland? Dan hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet om je date zo soepel mogelijk te laten verlopen. Laat dit je vooral niet tegenhouden en wordt niet gespannen, maar met deze tips ben je in ieder geval goed voorbereid!

1. Kom niet te laat op je eerste date!

Wat je ook doet, kom niet te laat. Stip op tijd s altijd belangrijk, vooral op de eerste date. Als je te laat komt, zeg je eigenlijk dat het je gewoon niets kan schelen. Verklein uw kansen op een late aankomst door eerder dan normaal te vertrekken.

2. Zie er verzorgd uit

Het is belangrijk dat je er verzorgd uitziet voor je eerste date. Dit kan je op verschillende manieren doen, denk bijvoorbeeld aan een net overhemd. Eterna overhemden kan je heel goed gebruiken voor je eerste date. Je ziet er hierdoor verzorgd uit en dat geeft een goede eerste indruk. Ben je niet zo van de overhemden? Zorg dat je dan een neutrale trui aandoet. Het is belangrijk dat jij je goed voelt in de kleding die je draagt.

3. Zorg voor focus!

Als er ooit een tijd was om te focussen, dan is het nu. De eerste date is wanneer je veel nieuwe dingen leert over je potentiële partner. Neem de tijd om echt te luisteren naar wat hij of zij zegt. De eerste paar datums helpen u beslissen of u de relatie wilt voortzetten of dat u doorgaat naar iemand die meer compatibel is. Je date hoeft zichzelf niet meerdere keren te herhalen.

4. Praat niet over je ex

De eerste date is niet het geschikte moment om onophoudelijk over vroegere liefdes te praten. Houd er een deksel op, tenzij het relevant is voor het gesprek. En blijf zelfs dan niet langer op het onderwerp dan nodig. Het is het beste om een ​​discussie over je exen te vermijden tot de tijd rijp is. Als je jezelf gewoon niet kunt helpen, en je ex is nog steeds alles waar je het over hebt, dan ben je duidelijk niet over de relatie. Je hebt misschien een pauze nodig van daten, zodat je je problemen kunt oplossen. Ga niet uit van het herstel, aangezien deze relaties zelden goed uitpakken. Genees eerst je hart en spring dan terug in de datingpool als je er klaar voor bent.