Fashionable lifestyle

Do’s en Dont’s voor styling van je kind

Als het gaat om mode tips voor meisjes of mode tips voor jongenskleding, ben je op zoek naar iets schattigs en stijlvols.

We begrijpen dat kinderen mode heeft een lange weg afgelegd in de loop der decennia, vooral in de arena van designer kindermerkkleding. Streetwear voor kinderen in de meeste grote steden heeft de klassieke kinderstijl vervangen. Veel van de stijlen die we zien in kinderwinkels zijn stijlen die we zouden dragen als volwassenen.

Onze kinderen worden blootgesteld aan mode met toegang op jongen leeftijd tot apparaten zoals smartphones en schermen van alle soorten en maten. Ze zijn zich meer bewust van trending stijlen dan wij waren vanwege onze steeds meer verbonden wereld. Maar kinderen moeten nog steeds kinderen zijn, toch?

1. Comfort boven stijl, altijd

Het liefst wil je beide hebben, maar als je de voorkeur moet altijd uitgaan naar Comfort. Wanneer je kiest voor een meisje partij jurk of jongenspak voor een speciale gelegenheid, controleer om ervoor te zorgen dat de stof ademt en gesneden kan jouw kind te lopen, spelen, en handelen als een kind.

Je wilt liever een kind dat zich op zijn gemak voelt en lekker in zijn kleding, dan een klagend kind die huilt om jeukende en te strakke broeken.

2. Het is beter om te underdressen dan te overdresseren

Stel Je gaat naar een bruiloft. Je wilt dat jouw kind er mooi uitziet, maar als je zoon of dochter is niet enthousiast over het netjes aankleden, probeer ze dan niet te dwingen. Ze zijn al aan het feesten met een stel volwassenen wat al genoeg marteling is!

Er zijn zo veel casual comfortabele opties voor kinderen die er fantastisch uitzien. Hoewel het misschien niet aanvaardbaar voor je om te kleden neer op iemands grote dag, de kinderen komen ermee weg.

3. Kleed je kinderen voor het weer

Als het buiten weer slecht is, is het belangrijk om je peuters en grote kinderen goed in te pakken om ze warm te houden. Heb je de juiste winterkleding om jouw kind te beschermen tegen de koude temperaturen in de winter en koude wind? Moet je kiezen voor winterjas voor je kind , fleeces of sneeuw outfits voor peuters en jouw grotere kinderen?

De opties zijn eindeloos. Maar je wilt dat kids er goed bij lopen met wat voor soort weer dan ook. Wat je ook doet, zorg dat je eerst goed naar het weer kijkt.