Mode

Een weekendje weg met de meiden

Het is weer zover, de meiden en ik gaan een weekendje naar de Veluwe. We hebben daar een huis gehuurd voor het hele weekend. Er wordt veel wijn ingeslagen en de tassen zitten vol spelletjes. Gezellig alleen met de meiden. De mannen mogen op de kinderen passen. 

Het is een ritueel wat jaarlijks wordt uitgevoerd. Hannah organiseert de locatie en de andere meiden zorgen voor de rest, zoals drank en eten. Vorig jaar stormde het heel erg en konden we nergens heen. Het was een beetje spannend maar ook wel weer knus.

Een week voor vertrek

De voorbereidingen zijn in volle gang. De vaders passen op de kinderen en het eerste probleempje komt al boven water. Sofia is haar telefoon kwijt. Sofia zonder telefoon is drama. Ze wil altijd up-to-date blijven en dat is te merken. Ik kwam erachter dat Janneke expres de telefoon van Sofia had verstopt om zo een offline gezellige meidenavond te hebben.

Ik ben ondertussen kleding aan het bestellen, onder andere categorieën zoals: nachtmode dames, trainingsbroeken, comfortabele truien en ga zo maar door. Ik wil altijd voor elke weersomstandigheid voorbereid zijn.

Zo is Hannah weer op de een of andere manier super goed voorbereid en heeft alles mee in haar Marry Poppins tas. Vorig jaar was ik mijn tandenborstel vergeten en drie keer raden wie een extra tandenborstel bij zich had… Hannah!

Tijd om te gaan ladies!

We rijden met twee auto’s naar de bestemming. Eenmaal aangekomen bij de locatie staat iedereen versteld van de mooie plek die Hannah heeft uitgekozen. De bloemetjes staan allemaal in de bloei, er is een grote tuin met een hottub waar zeker gebruik van gemaakt gaat worden. De bestelling die ik heb gedaan waren allemaal op tijd binnen, dus daar kan ik ook goed gebruik van maken.

Ik krijg een goed gevoel over het komende weekend. De meiden hebben er zin in en Sofia heeft leuke spelletjes meegenomen in plaats van haar telefoon.

We gaan gezellig met z’n allen koken, terwijl de hottub al een tijdje aan het opwarmen is. De wijn wordt ingeschonken en we proosten op het leven. En een fijn weekend even zonder de kids en de mannen!

Arme Hannah proost op het vinden van een leuke man… Die we hard aan het zoeken zijn voor haar.

Optimaal genieten

Ik kan niet anders zeggen dan dat dit weekend heel ontspannend was. Ik heb lekker kunnen bijkletsen met mijn lieve vriendinnen en alles was weer super goed geregeld. Mijn nieuwe outfits zaten overigens heerlijk!