Fashion voor de winter

De herfst is volop aan de gang en dat betekent ook dat de winter voor de deur staat. Het is dan ook tijd om na te denken hoe je je moet kleden in de winter. Ben jij al voorbereid of is er nog wat werk aan de winkel voor jouw wintergarderobe? We zullen je hier een paar tips geven hoe jij stijlvol en warm de winter door kunt komen!

Kleding voor de winter

In de winter is het belangrijk dat je je warm genoeg kleed. Een tip van ons is dan ook om aan het begin van de winter, wanneer de temperaturen nog niet onder de 0 komen, nog niet je allerdikste truien aan te trekken. Zo heb je namelijk niks meer over wanneer het écht koud wordt. Begin bijvoorbeeld met wat dunnere laagjes. Wanneer je je dan verkeken hebt op het weer en je toch iets te warm gekleed bent, kun je namelijk nog een laagje uit doen. En met een panty of legging onder je broek kun je dan beter ook nog even wachten. Wanneer de winter dan echt aangebroken is kun je dit natuurlijk wel doen. Dan is het ook tijd om je warmste truien aan te trekken. Is dit nog niet warm genoeg? Ook dan kun je weer gebruik maken van laagjes. Doe bijvoorbeeld een lange mouwen shirt onder je trui aan. Dit zal een groot verschil brengen! In de winter hebben je enkels het ook nog wel eens zwaar te verduren en via je enkels kan er dan ook een hoop kou de rest van het lichaam betreden. Probeer dan ook zo veel mogelijk je enkels te bedekken in de winter door hogere schoenen aan te doen of hogere sokken te dragen.

Accessoires

Ook in de winter is het leuk om te spelen met verschillende accessoires. De accessoires waar je in de winter gelijk bij denkt, zijn natuurlijk mutsen, sjaals, en handschoenen. Je kan hierbij natuurlijk voor een set gaan, maar je kan ook spelen met verschillende kleuren en materialen. Wanneer je bijvoorbeeld een ‘basic’ winterjas hebt (in één kleur) is het juist leuk om een andere kleur sjaal erbij te dragen en weer een andere kleur muts bijvoorbeeld. Je kunt er ook voor kiezen om wel voor maar één kleur te gaan, maar om dan verschillende tinten van deze kleur te kiezen. Het ideaalplaatje zou zijn dat je bijvoorbeeld van elk stuk (muts, sjaal, of handschoenen) twee verschillende paren hebt! Zo kun je dragen waar je die dag zin hebt en kun je natuurlijk ook lekker gaan combineren.Daarnaast kunnen tassen in de winter ook een leuke toevoeging geven aan je outfit. Vooral is het leuk om met verschillende stoffen te werken. Tegenwoordig heb je namelijk hele leuke tassen van wat dikkere stoffen, voor het echte winterse gevoel. Neem bijvoorbeeld een tas met (nep) schapenvacht of een tas die een beetje gevuld is, net zoals een puffer jas! Om Met de meest unieke tas door de winter te lopen laat je je tas bedrukken! Zo kan jij geheel zelf bedenken wat er op de tas komt te staan en weet je zeker dat niemand anders dezelfde tas heeft! Een tas bedrukken kan bij Bedrukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *