Fashionable lifestyle

Goed gekleed voor elke gelegenheid

Er is natuurlijk een cliché dat mannen niet van mode houden. En dat als het aan mannen zou liggen, deze gewoon in een oud shirt en joggingbroek rond zouden lopen. Maar dit is natuurlijk helemaal niet waar. Heel veel mannen willen heel graag modieus en goed voor de dag komen. Alleen weten ze vaak niet hoe ze hieraan moeten beginnen. Shoppen is voor veel vrouwen een leuke activiteit maar voor mannen is het vaak een zeer stressvolle activiteit. Daarom doen ze het liever niet. Als mannen goed gekleed willen gaan zullen ze hulp nodig hebben en daarom bespreken we in dit artikel hoe je goed gekleed gaat voor elke gelegenheid.

Werk

De tijd dat je elke dag in pak en stropdas naar kantoor moet is voorbij. Dit betekent natuurlijk niet dat je niet netjes gekleed naar je werk gaat maar er is meer ruimte om te experimenteren met kleding. Kies voor een nette spijkerbroek met een riem en een Tshirt. Je kunt ook een pak dragen maar in een originelere kleur en met leuke accenten. Het doel is om kleding te dragen die netjes en stijlvol is maar die ook uniek is en bij je past. Je wilt niet de zoveelste grijze muis in een standaard grijs pak zijn.

Uitgaan

Wanneer je naar een feest gaat is het natuurlijk altijd handig om te bekijken wat dresscode is voor het feest. Over het algemeen is het een goed idee om te kiezen voor een net jasje en een nette broek. Maar je kunt ook groter uitpakken en in een tuxedo gaan. Als het feest erg formeel is kun je kiezen voor jacquets en hier horen natuurlijk ook glanzende zwarte schoenen bij. Voor vrouwen zal verwacht worden dat ze prachtig in een lange jurk gaan bij deze formele gelegenheden.

Het moet passen

Misschien wel het allerbelangrijkste wanneer je kledingstukken uitkiest is dat ze passen. Een goedkoop shirt dat de juiste maat heeft zal beter staan dan een ontzettend duur pak dat veel te groot is en om je lichaam heen valt. Het is daarom een goed idee om een keer bij een kledingwinkel al je maten op te laten nemen. Op deze kun je veel beter shoppen. Als je onzeker bent omdat je een kilo’tje te veel hebt is dit ook een goede motivatie om naar de sportschool te gaan en het nodige gewicht af te vallen. Zo zul je gezond en stijlvol rondlopen.