Fashionable lifestyle

Hatland Stijlvolle Hoofdmode voor Hem en Haar

Het merk Hatland biedt stijvolle hoofdmode voor hem en haar. In 1992 begon het verhaal van Hatland in een hoedenwinkel in Zwolle. Vandaag de dag is het niet alleen maar een winkel maar ook een fabrikant van hoeden, petten en caps. Door veel te reizen kwam de eigenaar erachter dat er veel verbeterd kon worden aan hoeden, petten en caps. In 1997 werd dan ook de eerste Hatland collectie geboren in de vorm van hoeden die geschikt waren voor het buitenleven. Zo groeide het merk langzaam en nu wordt het in vele winkels verkocht.

Waarom Hoofmode van Hatland

De producten van Hatland zijn niet zomaar petten, hoeden en caps. Ze zijn niet alleen mooi maar ook functioneel, ze beschermen tegen weer en wind. Iets wat ook niet onbelangrijk is natuurlijk. Door te luisteren naar de ervaringen van klanten probeert het merk steeds weer nieuwe verbeterde items op de markt te brengen, in uiterlijk, functionaliteit en comfort. Tegenwoordig kun je ook handschoenen verkrijgen van het merk. Je kunt de items online bestellen maar ook kopen bij vele externe winkels verdeeld over Nederland. De items zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zakelijk maar ook stoer en casual.

Hoe te Dragen

De petten, caps en hoeden kun je met vele stijlen combineren. Je kunt gerust de petten en caps combineren met een zomers en winters outfit. Maar ook de vissershoeden en normale hoeden kunnen gedragen worden onder vele omstandigheden. Draag bijvoorbeeld één van de mooie zakelijke hoeden in combinatie met een mooie zakelijke parka, of draag een luchtige hoed tijdens een zomerse boswandeling om je te beschermen tegen teken en andere insecten die op je hoofdhuid terecht kunnen komen. Je kunt eigenlijk eindeloos combineren. Ik zou aanraden om de nieuwe collectie te bekijken, ik weet zeker dat er een mooi functioneel item voor jou bij zit.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *