Hoe kies je goede werkkleding uit?

Eens in de zoveel jaar is het weer tijd om nieuwe werkkleding te kopen. Meestal bestellen bedrijven bij hun vaste leverancier voor dezelfde werkkleding, maar misschien is het een goed idee om compleet nieuwe werkkleding te kopen. Om met een nieuwe uitstraling op te vallen bij de klanten en andere mensen. Ben je opzoek naar nieuwe werkkleding voor jouw medewerkers? In dit artikel leg ik uit hoe je goede werkkleding uitkiest.

Kijk goed naar de stof

Alles begint bij het uitzoeken van een fijne stof. De meeste kleding bestaat uit polyester, katoen of een combinatie van beide stoffen. Kleding dat gemaakt is van polyester is uitermate geschikt als regen- of winterkleding. Katoen wordt daarentegen vaak gedragen tijdens de lente en zomer. Katoen is namelijk een natuurlijke vezel die zacht aanvoelt en de huid laat ademen. 

De functie van de werkkleding

De meeste werkkleding wordt gedragen met een reden. In sommige beroepen gaat het om veiligheidsredenen, zoals in de bouw. Zo is het in de bouw belangrijk om een beschermende werkbroek te dragen met grote zakken en een warme jas voor als het koud is. Ben je opzoek naar een nieuwe werkjas? Neem dan zeker een kijkje bij de collectie van jassen Tricorp

De goede maat en pasvorm

Naast de stof en de functie is het van belang dat iedereen de goede maat en pasvorm heeft. Net zoals bij het kopen van vrijetijdskleding, zul je te maken krijgen met verschillende pasvormen. Bij het ene bedrijf valt een maat groter dan bij het andere bedrijf. Ik raad daarom aan om iedereen zichzelf te laten meten. Zodat je de benodigde maten eenvoudig kunt aflezen aan de hand van de beschikbare maattabellen. 

Ben je opzoek naar nieuwe werkkleding? Dan raad ik het aan om een kijkje te nemen op https://www.tricorpstore.com/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *