Jeugdige jurkjes van het merk Like Flo!

like flo jurk

De zomer staat weer voor de deur. Dit betekent genieten van een warme zon, lekkere ijsjes eten en flaneren op het strand! In al deze fijne situaties speelt kleding een belangrijke rol. Je draagt immers wat anders als je op een terras in de zon zit te genieten van een overheerlijke mojito, dan wanneer je ligt te zonnen op het strand. De kleding van Like Flo is zo veelzijdig dat je hier voor allerlei gelegenheden leuke jurkjes kan vinden, die ook nog eens erg stijlvol en trendy zijn.

Het merk Like Flo

Like Flo is een populair kledingmerk dat onwijs schattige kleding verkoopt voor baby’s, jongens en meisjes. De zomercollectie is erg populair en is echt heel bijzonder. De kledingstukken zijn perfect op elkaar afgestemd en alles matcht met elkaar. De jurkjes zijn vooral bijzonder, omdat ze erg on trend zijn.

like flo jurk

De leukste trends voor jurkjes voor de zomer van 2021!

In de zomer van 2021 zullen verschillende trends centraal staan. Deze trends zijn specifiek gericht op jurkjes en zullen hieronder besproken worden.

Dierenprint

De Like Flo jurk hebben vaak een dierenprintje als patroon. Dit komt omdat slangen- en panterprint enorm populaire printjes zijn in 2021. Ze zijn lekker speels en bovendien makkelijke combineren met andere printjes of kleuren. Ideaal!

Bloemenprint

De Like Flo jurken zijn vaak ook opgefleurd met een gezellig, vintage bloemenprintje. Dit is ook een trend die weer terug is van weggeweest. Een gezellig en schattig madeliefprintje is altijd goed. Je dochter zal er echt uit zien als een lieve engel met zo’n lieve jurk van Like Flo aan.

 Colour blocking

Contrasterende kleuren met elkaar matchen, dat is echt helemaal van nu! Wat dacht je bijvoorbeeld van rood en roze? Op het eerste gezicht denkt iedereen dat dit vloekt, maar bij nader inzien staat dit erg leuk en speels bij elkaar. Like Flo heeft een aantal jurken in de collectie die deze contrasterende kleuren bij elkaar heeft gevoegd in een jurk. Helemaal on trend!

 Blazer als jurk

Een blazer als jurk, dat klinkt raar, maar het is eigenlijk ontzettend stijlvol. Daarnaast zit het ook nog eens heel lekker en is het erg praktisch als je dochter nog lekker wil buitenspelen en ravotten. Dit is zeker mogelijk met een blazerjurk van Like Flo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *