Kledingtips om langer en slanker te lijken

jurk kopen

Veel rondingen en weinig hoogte? Het shoppen van kleding kan dan een uitdaging zijn. Veel vrouwen die kort van lengte zijn, zijn op zoek naar tips om langer en slanker te lijken. In deze blog geven we je een aantal van deze tips. 

Houd het eenvoudig

Ben je klein? Vermijd ruches en zakken in je kleding. Vrouwen die kort zijn én die veel rondingen hebben, doen er goed aan om ruches en zakken te vermijden. Door kledingstukken met dit soort accessoires te kopen, lijk je voller dan je eigenlijk bent. Dat is juist wat je niet bereiken wil. 

Benen langer laten lijken? 

Wil je jouw benen langer laten lijken? Dan kunnen we je aanraden om driekwart mouwen te dragen. 

Draag je graag blazers en vesten? 

Draag je graag blazers en/of vesten? Korte blazers die eindigen op heuphoogte hebben de voorkeur. Draag je de blazer (of een vest) over je heupen heen? Dit zal ervoor zorgen dat je kleiner (en voller) lijkt. 

Jeans

Bij jeans en broeken hebben we de volgende tip: kies voor een eenvoudige rechte broek zonder zakken, studs of andere details. Houd het simpel. 

Jurken kunnen altijd! 

Korte volle vrouwen zijn altijd gebaat bij een goede jurk. Een jurk onderbreekt de verticale lijn niet. Natuurlijk moet de kleur van de jurk wel goed bij je passen. 

Kun je geen geschikte kledingwinkel vinden? 

Kun je geen geschikte kledingwinkel vinden? Maak dan zelf je eigen kleding! Spijkerstof koop je bijvoorbeeld in een online stoffenwinkel. Ook fleece en andere stoffen koop je bijvoorbeeld bij https://www.budgetstoffen.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *