Kleed je lekker warm aan

grote omslagdoek

Als het binnen of buiten wat fris of koud aanvoelt is het belangrijk om je lekker warm aan te kleden. Door je lichaam warm te houden voelt het ook ondanks de kou wat aangenamer en comfortabeler. We geven je graag wat tips om je lekker warm aan te kleden.

Trek laagjes kleding aan

Om je goed warm aan te kleden ben je misschien geneigd om die ene hele dikke trui aan te trekken. Maar wist je dat je veel beter laagjes kleding aan kan trekken. Die houden je in verhouding veel warmer. Bovendien mocht je het warm krijgen of het nog te koud zijn dan kan je ook weer heel gemakkelijk iets aan of uittrekken.

grote omslagdoek

Een fijne grote omslagdoek

Voelt het wat kil aan in huis of wil je in de avond nog heel even buiten zitten maar koelt het best hard af. Een grote omslagdoek is heel praktisch en houd je daarnaast ook lekker warm. Je kan hem royaal rond je lichaam heen draperen. Echt ideaal want een omslagdoek kan je bijvoorbeeld als je deze nog niet draagt over je stoel hangen. Dan heb je deze altijd bij de hand. Zit je toevallig buiten dan hoef je niet naar binnen om de omslagdoek of bijvoorbeeld een vest te halen.

Een fijne zacht fleece vest of trui

Een fleece trui of vest is heerlijk zacht en het heeft een uitermate prettig draagcomfort. Heerlijk om bijvoorbeeld als je naar buiten gaat aan te trekken om jezelf lekker warm te houden. Ook als je binnen s, avonds op de bank zit en je krijgt het niet echt warm is een fleece trui of vest echt de perfecte oplossing. Een dikke trui of vest kan je soms wat beperken in je bewegingsvrijheid of voelt gewoon wel erg dik gekleed aan. Fleece is dunner van stof maar houd je echt heel goed warm en zit heel comfortabel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *