Mode

Met deze accessoires heb je altijd een leuk kado voor je vriend

Op zoek naar een kado voor je vriend? Dit is vaak een moeilijke opgave, maar het kan makkelijker zijn dan je denkt. Er zijn namelijk een aantal accessoires waarmee je nooit de mist in kunt gaan en waar elke man dolblij mee zal zijn. In dit artikel gaan we onze favorieten met je bespreken, zodat jij inspiratie op kunt doen voor het perfecte kado!

Een portemonnee

Een portemonnee is vaak een erg onderschat accessoire. Je hebt het altijd bij je en gebruikt het elke dag. Dan is het erg fijn als je een goede hebt en niet eentje die van ellende uit elkaar valt. Is het jouw opgevallen dat je vriend een portemonnee heeft die zijn beste dagen heeft gehad? Dan zou ik zeker een nieuwe voor hem kopen. Er zijn veel mooie portemonnees te krijgen. Kijk maar eens naar merken als Berba of Bear.

Een horloge

Als je iets meer geld uit wilt geven, maar echt een speciaal kado wilt geven is een horloge een perfect kado. Dit is voor mannen vaak het accessoire en is iets wat ze hun hele leven kunnen behouden. Ons advies: ga voor een tijdloos design, dan is hij er nooit op uitgekeken.

Een zonnebril

De zomer komt er weer aan, dus het de perfecte periode om een zonnebril te kopen. Heeft je vriend er al een dan kun je voor een apart design gaan. Mist hij nog een goede zonnebril dan zou ik gaan voor een design wat overal bij past. Dan kan hij hem bij elke outfit dragen!

Hopelijk heb je zo weer genoeg inspiratie opgedaan en kun je het perfecte kado vinden!