ara
Fashionable lifestyle

Modieuze schoenen voor dames en heren

Een goed paar schoenen in de kast van een man is erg belangrijk. Elke man wil er goed uit zien en dat kan niet alleen met kleding, schoenen zijn minstens zo belangrijk. De schoenen die vroeger heel erg in waren komen steeds meer terug. Zoals de Chelsea boots en de nette punt schoenen.

Giorgio schoenen

Een mooi merk schoenen waar je de nieuwste trendy schoenen kan vinden zijn de Giorgio schoenen. Dit merk begon al in 1958 met schoenen ontwerpen. De eerste schoenen werden geproduceerd in de Italiaanse stad Toscane. Alle schoenen werden stuk voor stuk hand gemaakt. Omdat het een Italiaans merk is denken de meeste Nederlandse mannen dat het geen goede schoen voor hun zal zijn. Italianen zijn meestal niet de grootste mannen en hebben daarom ook niet echt een grote maat, daarentegen werkt het merk ook met grotere breedte maten. Zo kunnen ook Nederlandse mannen met groten maten de schoenen aan. De typische Italiaanse schoen staat er om bekend dat ze zeer elegant en stijlvol zijn. Buiten de elegante schoenen die ze produceren hebben ze ook sportievere modellen. Kortom, voor iedereen heeft het merk een schoen die mooi zal staan en goed zal passen.

Ara schoenen

Een ander mooi schoenen merk wat voor mannen én vrouwen erg goed werkt is Ara. Ara schoenen is een familie bedrijf wat al ruim zeventig jaar bestaat. Ara schoenen worden over wel vijftig landen geëxporteerd, het is dus wereldwijf erg bekend. Vooral de sandalen, instappers en ballerina’s van Ara zijn erg populair. Ze zijn modieus, stijlvol en ook erg belangrijk ze zitten heerlijk. Trend en comfort zijn de belangrijkste uithangborden van Ara. De schoenen zijn makkelijk te combineren en staan mooi bij allerlei kledingstijlen. Naast de modieuze look is dus het comfort een belangrijk pluspunt van Ara schoenen. Het belangrijkste uitgangspunt van het merk is dat de pasvorm zich aan de voet moet aanpassen en niet andersom. De pasvormen zijn daarom perfect. Bovendien hebben de modellen veel speciale eigenschappen, zoals een schokdemping in de zool die de afrolbeweging van de voet stimuleert en die de gewrichten ontlast.

Modewereld

Op catwalks en in modeshows zie je steeds meer de klassieke stijl van de twee bovengenoemde merken voorbij komen. In modeshows wordt het wel vaak extreem gecombineerd, bijvoorbeeld met een hele grote jas of een wijde broek. Voor in de mode wereld is dit natuurlijk wel leuk alleen ik snap best dat je daar in het dagelijks leven liever niet mee loopt. Daarom zijn de schoenen ook heel goed met andere dingen te combineren. Bijvoorbeeld met een leuke spijkerbroek en een overhemd, of met een stijlvolle pantalon en een trui.