duurzaam
Mode

Op zoek naar vegan schoenen?

Een paar jaar geleden ben ik vegan gaan leven. Voorheen was ik al vegetariër en at ik al langere tijd geen vlees meer. Maar ik wilde graag wat meer doen en aan meerdere dingen een steentje bijdragen. Daarom heb ik er voor gekozen om vegan te worden. Dat is niet alleen goed voor de dieren, maar ook voor het milieu. In het begin was de omschakeling naar vegan wel een beetje lastig. Ik had van de een op de andere dag besloten vegan te worden dus het was wel even wennen. Maar ik wist waar ik het voor deed, dus ik zette door. Nu ik vegan ben zijn niet alleen mijn eetgewoonten veranderd, mijn leefstijl ook. Waar het kan koop ik graag vegan producten. Niet alleen in etenswaren, maar ook in bijvoorbeeld kleding. Nadat ik op het internet rond heb gekeken voor vegan kleding en accessoires ben ik vegan schoenen tegen gekomen. 

goede leefstijl

Leuke en goede schoenen

Toen ik deze schoenen tegen was gekomen was ik er meteen gek op. De schoenen zijn helemaal mijn stijl en leken me op warme dagen ook ideaal. Wat ook leuk is, is dat deze schoenen verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Maar dat maakte het voor mij niet bepaald makkelijk. Ik vond elke kleur leuk, hoe moest ik uit al die leuke kleuren de juiste kleur kiezen? Uiteindelijk heb ik voor een leuke roze kleur gekozen, ik heb veel kleding dat hier bij past dus het leek me makkelijk te combineren. Toen ik de schoenen binnen kreeg was ik zo blij, ze waren perfect! Nu ik ze een tijdje heb lopen ze echt heerlijk en ik ben er echt heel tevreden mee. Binnenkort wil ik deze vegan schoenen zeker nog in andere kleuren bestellen.

nieuwe schoenen kopen