Fashionable lifestyle

Ralph Lauren polo

De bekende Ralph Lauren polo, wie kent hem niet? Maar wist je dat het merk werd opgericht in 1939 in New York door de heer Lauren zelf? De oprichter van het merk kwam uit een arme achterstandswijk in New York, genaamd The Bronx. Als sinds hij op de basis school kwam, had hij een grote passie voor mode en begon hij met het ontwikkelen van zijn eigen kleding stukken. Ook werkte hij in deze tijd bij diverse kleding merken en kleding winkels en zag hij hoe de kleding van Amerikanen niet stijlvol en uniek meer was en dus wilde hij dit aanpassen met zijn eigen merk. Hierdoor is de Ralph Lauren polo erg bekend.

Veel veranderingen met de tijd

Over de jaren zijn er veel verschillende veranderingen geweest. Zo was het doel van het kledingmerk om altijd fris en modern te blijven, en is dit nog steeds zo. Wanneer je een product van het merk aanschaft, bijvoorbeeld een polo, kun je kiezen uit verschillende modellen en kleuren. Zo kun je natuurlijk kiezen voor het bekende en klassieke witte polo shirt, maar ook is het mogelijk om te kiezen voor andere kleuren. Zo zijn er tegenwoordig Lauren polo’s met grote en kleine logo’s, met verschillende soorten kleuren, en ook zijn er diverse soorten kledingstukken.

Diversiteit

Wanneer je interesse hebt in een polo kun je deze aanschaffen in diverse soorten fits. Zo is er de custom fit, die normaal valt. Ook is er een slim fit, ideaal wanneer je op zoek bent naar een polo die net wat korter is aan de onderkant en wat strakker om je lijf heen zit. Tot slot is er ook nog de sport slim fit polo, deze zijn ideaal wanneer je op zoek bent naar een echte strakke polo die goed om je lijf heen zit van boven tot en met onder. Naast de klassieke polo kun je natuurlijk er ook voor kiezen een sjaal, broek of trui aan te schaffen van het merk om je outfit compleet te maken.