SNIJPLANK MET NAAM OM NOOIT TE VERGETEN

Is jouw man toe aan een verrassing? Wil je hem een lief presentje doen, gewoon,  om hem te laten voelen dat je hem waardeert? Dan kun je veel leuke ideeën vinden op internet. Ga er maar eens lekker voor zitten, wanneer jouw man de boodschappen doet. Zo heb jij tijd om iets leuks uit te zoeken. Maar wat dan? Je wilt hem iets persoonlijks geven, wat aantoont dat je echt over het cadeau hebt nagedacht. Jij weet het als geen ander: jouw vent is een echte keukenkoning en jij wilt hem een mooie gepersonaliseerde snijplank met naam cadeau geven om nooit te vergeten!

GEPERSONALISEERDE SNIJPLANK MET NAAM

Het idee komt zonder na te hoeven denken in je op. Je weet dat het personaliseren van een gebruiksvoorwerp echt meerwaarde geeft aan dat voorwerp en jouw man zal het zeer waarderen. Omdat hij elke dag in de keuken een heerlijke maal voor jou aan het bereiden is, en veel waarde hecht aan zijn keukenspullen, zal hij elke keer aan jou denken wanneer hij het gepersonaliseerde snijplank ziet! Dat is een mooie manier om gekoesterd worden! Bij by LYDIAN kun je verschillende snijplanken in bamboe vinden.

PASPOORT PORTEMONNEE

Als jouw man al alles voor in de keuken heeft en je hem niets nieuws kunt geven, dan vind je een paspoort portemonnee misschien wel een leuk idee. De naam zegt het al, je kunt hierin je paspoort bewaren, net als je bank kaarten. Heel handig wanneer je op vakantie gaat. Zo heb je overzichtelijk alle belangrijke spullen bij elkaar en hoef je niet onder in de tas te zoeken. Je hebt de keuze in mooi stoer leer in verschillende kleuren en texturen. Zo heb je een top accessoire bij je en kun je helemaal fashionable en kun je volledig gestyled op vakantie! (Of gewoon naar het gemeentehuis om je paspoort te laten verlengen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *