Fashionable lifestyle

Tips om je handen perfect te verzorgen

De meeste vrouwen dromen ervan om de perfecte handen en nagels te hebben. We komen al een hele eind door Gel nagellak te kopen. Maar we willen ook nog graag onze handen verzorgen. Je ziet ze ook met regelmaat voorbij komen in modebladen en commercials. Om dit te bereiken heb je discipline nodig. Omdat je ze op dagelijkse basis moet verzorgen.

Benieuwd naar de verzorgtips van Pink Gellac? Lees dan snel verder!

Vijl je nagels wat korter 

Een probleem die we vaak tegenkomen zijn het splijten van je nagels. De oorzaak is het knippen van nagels.

Door nagels te knippen gaan de lagen in een nagel als het ware ‘open’ staan. Door te vijlen kun je dit weer afsluiten. Zodat je nagels minder vaak zullen splijten. 

Verwen je handen met een nagelbadje

Niet veel vrouwen doen dit, maar een nagelbadje doet echt wonderen. Je kunt producten kopen voor een nagelbadje in de winkel. Maar ook met standaard producten in huis kun je het voor elkaar krijgen. Hiervoor heb je het volgende nodig: een bakje met warm water, olie (amandel bijvoorbeeld), tandpasta en citroensap nodig. Vul het bakje met water en voeg alle ingrediënten toe. Gebruik slechts een klein beetje tandpasta. Het droogt namelijk je nagels wel uit, maar zo krijg je ze wel mooi wit. Een klein beetje tandpasta is dus voldoende! Na het badje zien je nagels er wit en gezond uit!

Verzorg de nagels dagelijks met de nagelriemolie

Door een nagelbadje kunnen je nagels dus wat droger worden. Geen paniek! Gebruik een nagelriemolie om de nagelriemen zacht en soepel te houden. Kies voor een cuticle oil die conditioneert en hydrateert! Daarna gebruik je een handcrème om de handen zacht te houden.

Gebruik een handpeeling tegen dode huidcellen 

In je routine kun je ook een handpeeling toevoegen. Met een peeling zorg je ervoor dat de dode huidcellen verwijdert worden. Hierdoor voelen je handen veel zachter aan. En je zult merken dat ze gaan stralen. Omdat de dode huidcellen plaats maken voor nieuwe cellen. 

Nu zul je vast denken: dat zijn wel erg veel stappen, dit ga ik vergeten. Daarom raden we aan om je verzorgingsproducten op je nachtkastje te zetten. Het kan erg ontspannend werken om deze routine uit te voeren en jezelf in de watten te leggen.

Bron: https://www.pinkgellac.nl/