Trouwen? Zo tref je de juiste voorbereidingen!

trouwjurk kopen dani van toll

Ga je trouwen! Gefeliciteerd! Er komt een hoop op je af de komende tijd. Van het regelen van een trouwlocatie tot het kopen van de trouwringen. In deze blog gaan we in op een aantal voorbereidingen die getroffen moeten worden. Zo heb je alvast een idee en vergeet je iets niet zomaar! 

Het budget

Voordat je bezig gaat om dingen in gang te zetten, is het eerst belangrijk om na te denken over het budget. Wat willen jullie in totaal uitgeven aan de bruiloft (inclusief alles)? Door een budget op te stellen, voorkom je teleurstellingen en bewaak je je eigen grenzen. 

De trouwdatum

Wanneer willen jullie trouwen? Plan een datum in de toekomst en kijk of deze niet samenvalt met andere belangrijke gebeurtenissen. Het zou wat lullig zijn om jullie trouwdag op dezelfde dag te vieren als het jubileum van een van jullie ouders. 

De trouwjurk en het trouwpak

De trouwjurk en het trouwpak zijn natuurlijk erg belangrijk. Jullie willen er immers beide stralend uitzien op deze mooie dag! Ga daarom op tijd op zoek naar geschikte bruidsmode. Dat voorkomt een hoop stress. En weet je al wat je wil? Ga je voor een traditionele bruidsjurk? Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Dani van Toll Bruidsmode. Bekijk gelijk ook de volgende links even: 

De trouwlocatie

Waar willen jullie trouwen? Kiezen jullie ervoor om buiten te trouwen (bijvoorbeeld op het strand in Scheveningen) of kiezen jullie voor een authentiek kasteel. Het is belangrijk om de trouwlocatie op tijd te reserveren. 

De gastenlijst

Wie nodigen jullie uit op jullie trouwdag? Bespreek dit samen! Schrijf alle namen van de genodigden op, deze lijst ga je nog vaker nodig hebben (bijvoorbeeld voor het versturen van de uitnodigingen). 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *