Verjaardag cadeaus vliegen om de oren

Het is een drukke maand. De maand waarin mijn vader, zus en ik jarig zijn. En natuurlijk kijken wij alle drie erg uit naar het grote jaarlijkse feest dat wij altijd organiseren bij ons thuis. We huren een gin bar in, een barbecue en onze vrienden en familie zijn altijd aanwezig.

Organiseren

Het is elk jaar weer een uitdaging om alles te organiseren. Omdat wij het al een aantal jaren hebben gedaan, wordt het steeds makkelijker. We weten precies bij wie we moeten zijn en wie we moeten inhuren. Mijn zus wordt 19 jaar, ik word 22 jaar en mijn vader spreekt liever zijn leeftijd niet uit. Wij houden allebei van extra. Het feest moet dus ook extra, extra zijn. Dit jaar is het thema black and white. Heel cliché, maar wel leuk. Omdat wij zo’n grote tuin hebben is het makkelijk om statafels neer te zetten en een lange bar waar drankjes en hapjes genuttigd kunnen worden. Mijn vader regelt de gin bar en ik regel de boodschappen zijn met mijn zusje. We halen allerlei soorten vlees en drankjes. Er moet natuurlijk genoeg eten en drinken zijn voor onze gasten.

Vergeten

Er moeten natuurlijk ook cadeaus gekocht worden voor iedereen. Het blijft altijd een verassing wat er ieder jaar wordt gekocht door de familie. Vorig jaar kregen we met z’n drieën een weekendje weg. Dit was heel erg gezellig. Dit jaar moet ik het nog even bedenken. Het feest is overmorgen al en ik was het bijna vergeten. Ik had al een tijdje wat leuke ideeën in mijn hoofd. Mijn zusje wilde zo graag de Calvin Klein trui heren, omdat ze graag oversized kleren draagt. Ik denk dat mijn broertje de trui onmiddellijk gaat confisqueren. Mijn vader houdt ook erg van kleding, zo draagt hij veel Guess shirts. Ik wil er graag nog eentje aan zijn collectie toevoegen, hij draagt ze tot ze verslijten.

Mijn broertje wordt altijd een beetje jaloers als wij alle drie allerlei cadeaus krijgen, daarom koop ik voor hem een nieuw PS4 spelletje. Hier kan hij weer even mee vooruit.

De cadeaus die wij van onze familie en vrienden krijgen zijn meestal voor ons drieën gericht. Dit vind ik alleen maar gezellig. Dit jaar hebben we een reis naar curaçao gevraagd aan al onze vrienden en familie. En ja! Mijn broertje en moeder mogen ook gezellig mee. Of het door gaat is nog maar de vraag. Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in. Laat het feest maar beginnen!