Kleding opkoper
Mode

Verkopen van je merkkleding

Als fabrikant van merkkleding of groothandel is het altijd maar de vraag of je de kleding die wordt gefabriceerd verkocht krijgt. Hoe vaak komt het niet voor dat er bepaalde merken niet goed lopen, of net dat ene model waar je van verwacht had dat het als een speer zou lopen blijft hangen in de winkels. De kleding opkoper komt in dat geval als geroepen, alle merkkleding die nieuw is kun je aanbieden. De enige eisen die eraan worden gesteld is dat de kleding nieuw is en in nieuwstaat. Tweedehands kleding kun je niet aanbieden, particulieren kunnen dus hun kleding niet aanbieden.

Maten en stoffen maken niet uit

Welke merkkleding je ook hebt, er zijn heel weinig kledingstukken die niet worden ingekocht door de kleding opkoper. Van een eenvoudig leuke dames trui, tot een chique mantelpakje tot feestkleding. Maar ook mannenkleding is natuurlijk welkom om aan te bieden, een pantalon, kostuums, overhemden sokken, zolang het merkkleding is heeft de inkoper er interesse in. Tot babymerkkleding aan toe wordt er ingekocht, kleine vestjes of rompertjes. Merkschoenen zijn ook gewild, heb je nog een partij nieuwe schoenen die in uitstekende staat zijn is er zeker interesse.

Kleding opkoper

Lingerie

Bij lingerie denk je als eerste aan ondergoed, terwijl er wel een wezenlijk verschil is. Mooie lingerie maakt het helemaal af wanneer je ook mooie kleding aan hebt, de kleding opkoper heeft interesse in lingerie als het nieuw is en in uitstekende staat. Maar ook als je een partij corrigerend ondergoed hebt wat nieuw is kun je dit op laten kopen. Heren slips, boxershorts of ander herenondergoed is altijd welkom, mits het nieuw is. Van particulieren neemt de opkoper geen kleding aan, uitsluitend winkels, groothandels en fabrieken. Heb je een partij merk lingerie gekocht maar valt de verkoop tegen? Geef je omzet toch nog een boost door deze kleding toch nog te verkopen.