Fashionable lifestyle

Welke items mogen niet ontbreken in de kledingkast van de man?

Dat mannen steeds mode bewuster worden hoeven we jou vast niet te vertellen, toch? Of moet je jouw vriend of man nog steeds meeslepen als je wilt gaan shoppen? Waar het vroeger een vrouwending was daar gaan tegenwoordig steeds meer mannen zelfstandig op pad om de nieuwste trend te volgen. Of je nu een zogenoemde metro-man bent of niet, we zien het steeds vaker. Maar, welke items mogen nu echt niet ontbreken in de kast van die man? Lees snel door.

Boots

Een van de populairste boots zijn die van Timberland. De stoeren mannen met baard lopen hier veelvuldig mee rond te stampen als een waar oerman. Maar, deze oermannen zijn zich wel bewust van de nieuwste mode. Deze toffe en zware schoenen zijn gigantisch populair. Maar ook vrouwen zien we steeds vaker hiermee rondlopen. Wedden dat jouw schoenenwinkel ook een tof merk heeft?

Jacks

We zien ook steeds meer mannen met jackies en jasjes met daaronder een simpel wit t-shirt. Laat je niet beperken door alleen een tshirtje aan te trekken maar combineer het leuk met een jack of jasje. Zo is jouw outfit nou net wat meer af.

Sokken in allerlei kleuren

De sokken in allerlei kleuren en prints blijven mateloos populair. We kunnen geen man bedenken die niet minstens een paar heeft. Vaak zijn de Hppy Socks wat duurder maar er zijn genoeg alternatieven bedacht om aan de vraag te voldoen. Daarnaast was het ook gewoon een gat in de markt.

Is jouw man al modebewust?

Voldoet jouw man aan ons wensenlijstje of heeft hij nog geen van deze items thuis? Tijd om hem eens te verrassen dan! Begin eens met een paar nieuwe Happy Socks zodat hij alvast kan wennen aan de huidige mode. Of ga een keer gezellig samen shoppen.