Wilt u aan de slag met gellak?

Ik heb een paar maanden geleden nagelcursus gevolgd die in totaal 2 maanden duurde. Het was een heel lang en leerzaam proces. Ik heb moeten stagelopen in de salon waar ik de cursus heb gevolgd zodat ik het sneller onder de knie zou krijgen. Het was in het begin erg lastig om het te begrijpen hoe je acryl nou precies zet, hoe ik moet beginnen voordat ik het acryl plaats en de nail art die er ook nog eens komt bekijken en het gellak proces vind ik zelf het allerleukste. Na 2 maanden stage te hebben gelopen heb ik eindelijk mijn certificaat ontvangen en kan ik mezelf een officieel nagelstyliste noemen. Nu ga ik gelijk beginnen met al mijn producten in kopen zodat ik alles al in huis heb voordat ik klanten aan neem. Ik heb mijn acryl poeder en kwasten al gekocht alleen zoek ik nog naar mooi gellak. Ik wil veel verschillende kleuren kopen zodat mijn klanten uit genoeg kleuren kan kiezen. Ik ging online op zoek naar websites die gellak verkoopt. ik kwam terecht op de website nageldeco.nl Dit is een nagelgroothandel waar ze alles voor nagelstylistes verkopen. Alle producten staan netjes en overzichtelijk onder elkaar geschreven. Ze verkopen dus nailart art producten zoals pigment, nagel stickers, steentjes, verf en nagel sieraden, acryl poeder, vloeistof, kleur, penselen. Ook gelnagels producten zoals, UV gel, color gel, gel tools en penselen. Polygel producten zoals tubes, topcoat en base, vloeitstof en dual forms, gellak, Vloeistoffen nagels, nagellamp, nagellijm, nagelvijlen, nageltips en nagel sjablonen. Er is dus alles te vinden via deze nagelgroothandel dus dat is erg fijn zodat er niet van alles en nog wat via een andere nagelgroothandel gehaald moet worden. Bij de gellak verkopen ze gellak kleuren, gellak starterspakket, basecoat gellak, topcoat gellak, rubberspase, gellak stempellak, gellak thermo en gellak cateye. Ze hebben dus een groot assortiment van de prodcuten die ik zoek dus dat is erg fijn. U kunt op de website zowel als particulier als professionele nagel stylisten bestellen. Daardoor zijn alle producten die er verkocht worden voor iedereen toegankelijk. Ze verzenden niet alleen in Nederland maar door heel Europa. Als u op een maandag, woensdag en vrijdag voor 13:00 besteld wordt het dezelfde dag nog verzonden. Veel van deze bestellingen komen de volgende dag binnen.

Gellak in heel veel kleuren

Een grote nagelgroothandel waar u alles wat u nodig zou kunnen hebben op de website kan bestellen. Ze verzenden door heel Europa dus als u niet woonachtig bent in Nederland kunt u zeker nog bestellen. Als u op een maandag, woensdag en vrijdag voor 13:00 besteld wordt het dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen buiten Nederland zijn gemiddeld 1 tot 2 werkdagen onderweg. U kunt ook met Afterpay betalen als u het graag later zou willen betalen.

Bekijk de website eens

Ik heb een hele goede en grote nagelgroothandel gevonden waar ik alles op kan bestellen wat ik nodig heb dus ik raad de website aan omdat:

  • U de bestelling snel binnen heeft
  • U een groot assortiment heeft om uit te kiezen
  • U door heel Europa kan bestellen

Wilt u meer informatie over de nagelgroothandel dan kunt u altijd de website nog eens bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *