Wintertrends 2021

Wollen trui

Winter is coming

De dagen worden steeds korter en kouder. In plaats van je tussenjas aantrekken, wordt het misschien toch al tijd om een winterjas aan te doen. Je merkt het aan alles. Moeite met je bed uitkomen in de ochtend, na werk naar huis fietsen in het donker en continu tegen een verkoudheid aanlopen. Ja, de winter komt eraan brrr.

Winterdip

Ben jij net zoals ik echt geen winter persoon? En denk je hoe ga ik deze winter doorkomen? Om een winterdip te voorkomen hier een aantal tips.

Tip 1. Kleed je comfortabel en warm. Een stoere trui doet wonderen als je in een net iets te koude kamer aan het werk bent. Zo is het Italiaanse merk Monari ideaal om je op te warmen en op te vrolijken deze winter. Monari is namelijk geïnspireerd op de Italiaanse levensvreugde. Met de felle prints en monogram afdruk op truien is het merk deze winter een echte eye-catcher.

Tip 2. Wol, wol en nog eens wol. In de wintermaanden is het altijd heerlijk om te cocoonen in een wollen deken thuis in bed. Ook op werk kan je dat gevoel krijgen door een gebreide wollen trui aan te trekken. Zo creëer je toch het comfortabele gevoel van thuis. De perfecte wollen truien voor deze winter vind je bij Freequent. Het Scandinavische modemerk is met haar design creatief. Als je wilt opvallen in een wollen trui is dit het merk. Freequent is met een goede prijs/kwaliteit verhouding ook milieuvriendelijk geproduceerd. Kortom perfect.

Tip 3. Verwen jezelf en neem je rust. In de wintermaanden zijn de dagen altijd korter. Doordat je minder Vitamine D krijgt is het goed om jezelf voldoende rust te geven. Een combinatie van leuke activiteiten en avonden op de bank met je pyjama zal je de rust geven die je nodig hebt.

Tip 4. Sport en ga ondanks de kou de buitenlucht in. Beweging is het beste om de winterdip te voorkomen. Met goede geïsoleerde sportkleding kom jij deze winter zeker wel door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *